Mäso umyjeme, osušíme, votrieme doň soľ a korenie. Bylinky umyjeme, osušíme, nadrobno nasekáme a zmiešame so zvyšnou horčicou a so strúhankou. Touto zmesou potrieme mäso a na hodinu alebo ešte lepšie na noc ho odložíme do chladničky. Keď ho necháme marinovať celú noc, vytiahneme ho cca hodinu pred pečením, aby dosiahlo izbovú teplotu. Potom ho prudko na oleji opečieme zo všetkých strán. Mäso preložíme do pekáča a pečieme v rúre asi 50 minút pri teplote 180/165 ° C.
Slivky umyjeme, vykôstkujeme a rozmixujeme. Cibuľu a cesnak posekáme na drobno a speníme na oleji. Prilejeme červené víno a chvíľu povaríme, necháme ho zredukovať, aby sa odparil alkohol. Pridáme rozmixované slivky, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme 10 minút. Paradajky sparíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a pridáme k duseným slivkám. Ochutíme cukrom a dusíme ešte 5 minút. Podľa potreby osolíme a okoreníme. Nakoniec pridáme worcestrovú a sójovú omáčku. Mäso nakrájame na tenké plátky, prelejeme ho omáčkou a podávame s opekanými zemiakmi alebo s ryžou.
Dobrú chuť!