Minimálne 30 minút pre prípravou naložte steak do marinády (recept na marinádu nájdete na našej facebookovej stránke). Ideálne je však, ak ho marinujete celú noc. Steak vyberte z marinády a nakrájajte ho na plátky. Na rozohriatu panvicu panvicu dajte olivový olej, pridajte plátky steaku a cesnak, opekajte ich asi 2 – 3 minúty, kým sa steak neupečie podľa želania. Potom steak vyberte a odložte bokom na tanier. Do panvice pridajte huby a opekajte ich 2-3 minúty alebo do mäkka. Potom ich vyberte a položte na tanier so steakom. Do panvice pridajte maslo, kurací vývar, šťavu z jedného citróna a červenú papriku. Nechajte povariť/zredukovať a nakoniec pridajte steak a huby späť na panvicu. Chvíľu prehrejte a ozdobte čerstvými bylinkami.