Mäso dáme do veľkej misy. Pridáme zmiešanú zmes korenín s olivovým olejom (rasca, koriander, garam masala, škorica) a premiešame, aby sa mäso obalilo v koreninách. Necháme marinovať 30 minút. Na prípravu dresingu si dáme do veľkej misy šalotky, cesnak, mätu, uhorku a jogurt. Posolíme, dobre premiešame a dáme bokom.
Zohrejeme si veľkú panvicu s ťažkým dnom alebo grilovaciu panvicu. Mäso rozdelíme na rovnaké porcie a napichneme ich na 4 ihlice. Panvicu potrieme trochou oleja a grilujeme 8 minút. Počas grilovania pravidelne obraciame kým mäso nezhnedne. Odstavíme z ohňa, stiahneme kebaby z ihlíc a naservírujeme na tanier. Posypeme semienkami z granátového jablka, podávame s kopčekom jogurtového dresingu, kuskusom a pita chlebom.
Dobrú chuť!