Veľkú nepriľnavú panvicu ohrejte na stredne vysokú teplotu. Potrite celý steak štipkou morskej soli a čierneho korenia, potom opekajte zo všetkých strán dokopy dokopy 10 minút, aby ste dosiahli dobrú farbu zvonku, ale aby bol v strede stredne prepečený, alebo dopečte podľa vlastnej chuti, pravidelne otáčajte kliešťami.
Medzitým oberte z vetvičiek rozmarínové lístky, cesnak ošúpte a nakrájajte na drobno a väčšie huby natrhajte. Keď je steak hotový, vyberte ho na tanier a prikryte alobalom.
Znížte teplotu a rozmarín opečte 30 sekúnd do chrumkava, potom pridajte cesnak a huby a varte 8 minút za pravidelného miešania alebo do zlatista.
Vsypte fazuľu a jej šťavu, pridajte 1 polievkovú lyžicu červeného vínneho octu a 5 minút povarte, potom dochuťte podľa potreby.
Steak položte navrch a prelejte šťavou, ktorá z neho vytiekla keď odpočíval. Nakrájajte a pred podávaním doťuknite trochou extra panenského olivového oleja, ak chcete.