Steaky ochutením soľou a korením, odložíme na 20 minút. Potom potrieme dijonskou horčicou. Zohrejeme veľkú liatinovú panvicu na stredne vysokú teplotu. Steaky dáme na vyhrievanú panvicu a pridámte 1 PL masla. Opekáme ich, kým nezhnednú, trvá to asi 3 až 4 minúty z každej strany, ak ich chceme stredne pečené. Vyberte steaky z panvice a odložte.

V malej miske zmiešajte bourbon, sójovú omáčku, worčestrovú omáčku, svetlohnedý cukor, bazalku a rozmarín. Do horúcej panvice pridáme zmes bourbonovej omáčky  a varíme na strednom ohni asi 2 minúty, alebo kým sa mierne nezredukuje.
Vmiešame smotanu a varíme 1-2 minúty alebo do zhustnutia. Keď omáčka zhustne, vložíme do nej steaky.
Ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou a môžeme podávať.

Dobrú chuť!