Marináda: Zmiešajte všetky ingrediencie a do marinády a naložte na 6 hodín mäso.
Šalátovú uhorku olúpte, pozdĺžne rozkrojte na štvrťky, vyrežte a zahoďte strednú časť so semienkami. Uhorku nakrájajte na tenké rezančeky. Červenú a žltú papriku rozpoľte, vyberte biely stred a semienka a nakrájajte na rezančeky. V mise premiešajte uhorku, červenú a žltú papriku, mrkvu, cibuľu, pór a koriander.
Dresing: Rozmixujte chilli papričky, zázvor, cesnak, stonky koriandra, limetkovú šťavu a cukor na hladkú pastu, presuňte do misky a metličkou zmiešajte s rybacou aj sójovou omáčkou a olejom.
Rozpáľte gril na 200 °C. Mäso z marinády nechajte odkvapkať a sprudka grilujte 4–5 minút z každej strany. Potom nechajte pár minút odpočinúť a nakrájajte na tenké plátky. Zeleninu naložte na taniere, prelejte dresingom, navrch položte mäso a posypte arašidami.